top of page
Keresés
  • Szerző képeSchőner Béla

Október 11-én.

ELMONDOM NEKED

hogy mit kell csinálnod, hogy annyit keress havonta, mint én. Másolj le engem. Dolgozz naponta agyilag 8-10 órát, mint én. Győzd meg magad minden reggel, hogy ma egy csodálatos dolog történik. Másnap reggel (ha nem történt semmi) tudjál róla, hogy te csináltál valamit rosszul, és nem a Facebook, vagy a többi millió más ember. Ma javítsd ki a hibádat. Ez lesz a munkád mától kezdve.


ENNYI. Mindig tudd, hogy te jó irányba mész, és két lehetőséged van: vagy sikerül, vagy sikerül. Ide kattintva egy kicsit bővebben is tájékozódhatsz.

HOGYAN TUDSZ EGYETLEN FRANCHISE JOGGAL AKÁR 3 FÉLE MÓDON IS JÖVEDELEMET SZEREZNI?


Rekordokat dönt az online kereskedelemi forgalom. Egyértelmű, hogy egyre többen ezt a vásárlási formát választják. Sokkal egyszerűbb, mint a boltokat járni, nem kell cipelni a hatalmas csomagokat, mert házhoz szállítják az árut, nagyobb a választék, sokszor olcsóbb, és az egyik legfontosabb szempont talán az idő. Egy webáruház 24 órás nyitva tartással üzemel, bármikor elérhető.


Mindebből következik, hogyha pénzkereseti forrást keresel, akkor a legésszerűbb irány az online kereskedelem. Bizonyára ismered az Amazont, Alibabát, és nem véletlenül említem ezeket a világcégeket. Hiszen a tulajdonosaik a világ leggazdagabb emberei.


Hogyan tudsz Te ebben pénzt keresni? Az eddig megismert ajánlatoknál sokkal egyszerűbben, és többféle módon! Ebből az óriási növekedésből veheted ki a részed, erre ad lehetőséget számodra a Freedomxpress Global által kialakított Zamnia webáruház.


 

A Zamnia webáruház nyitása november 9.


Minden a betervezett ütemnek megfelelően. Hatalmas, nemzetközi webáruház, ami nyitásnál legalább 100 000 féle terméket kínál - jelenlegi állás szerint lesz ez 200.000 is. Az óriási német, spanyol és egyéb nagykereskedelmi beszállító cégek folyamatosan bővülő termékkört biztosítanak.


Nálunk a tartós élelmiszerek online vásárlása még nem terjedt el olyan mértékben, mint külföldön, de a Zamnia EZT A HIÁNYT IS KIELÉGÍTI. Tartós élelmiszerek, ital- vegyi áru folyamatosan kell minden háztartásba. Biztosan sokan fogják választani ezt a vásárlási formát.


Webáruházban bárki vásárolhat, ez nem nagy durranás. De olyan lehetőséget még egyiktől sem kaptál, hogy JÖVEDELMED legyen mások vásárlásaiból is. Többféle formából választhatsz, amelyik Neked kedvezőbb.


1. Online termék ajánlással, minden eladás után jutalék jár. Dolgozhatsz önállóan, mert nem kötelező a hálózat építés. Bármennyit kereshetsz, Amerikában ebből rengeteg ember él, és nem akármilyen színvonalon.


2. Ha többet akarsz keresni, akkor viszont építesz csapatot, mert ezzel létrehozol egy webáruház láncot. A hálózat építés is sokkal könnyebb, mert nincs havidíj, és nincs kötelező vásárlás, megszűntek az akadályozó tényezők. Ezáltal az ott történt eladásokból is jutalékod lesz, plusz a hálózatépítést jelentős jutalékkal díjazza a cég. Ez is komoly pénzkereseti lehetőség. Tehát, ha hálózatot építesz, megsokszorozhatod a bevételedet, és átlagon felüli karrier jutalmazásokban is részed lesz.


3. És most jön a hab a tortán! Ha most, a start előtt csatlakozol, akkor olyan bónuszban lehet részed, amit az életed során még soha nem ajánlott fel egyetlen cég sem! AUTOMATIKUS, HAVI RÉSZESEDÉST, AZ ÖSSZES WEBÁRUHÁZ HASZNÁBÓL, ÉLETED VÉGÉIG! Szerinted megéri csatlakozni még az elején? REGISZTÁCIÓ: https://bela1944.freedomxpressglobal.com/freedom/net/registration.php


Egy webáruház kialakítása és üzemeltetése hatalmas energiát és tőkét igényel. Most ennek az összegnek töredékéért, egyetlen franshise licenc joggal örökös jogot válthatsz arra, hogy folyamatos jövedelmet szerezz. Többféle csomagból választhatsz a legkisebbtől a legnagyobbig.


A döntés a Tiéd! Választhatsz egy, vagy akár több bevételi forrás közül. Hiszed, vagy sem, ez az üzlet létre fog jönni. Azt már Neked kell eldönteni, hogy a részese akarsz-e lenni egy fantasztikus üzlet, a Zamnia felemelkedésének.


AZ OLDAL ALJÁN TUDSZ REGISZTRÁLNI, VAGY TÖBB VIDEÓT ÁTNÉZNI, ÉS VISSZAMENNI A FŐOLDALRA!



15 megtekintés2 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page